WIN een gesigneerd shirt van alle drie de Hazard-broers!! (WAAG JE KANS!!!)

Morgen is dan de grote dag. Eden Hazard zal zijn debuut gaan maken voor zijn nieuwe club Real Madrid. Hij speelt dan tegen Celta de Vigo en speciaal voor deze gelegenheid pakt het wedkantoor van Unibet.BE uit met een mooie actie.

Zo kan jij kans maken op de gesigneerde shirts van de Hazard-broers (Eden, Thorgan en Kylian). Wat je hiervoor moet doen is een weddenschap van vijf euro plaatsen op welke competitiewedstrijd Hazard zijn eerste doelpunt in Madrileense loondienst zal maken. Indien jou voorspelling correct is, ben jij mogelijk de gelukkige winnaar van deze fantastische prijs. Deelnemen kan via deze link.

En er is meer. De opbrengsten van deze actie gaan immers integraal naar AMCM! Deze organisatie zet zich in voor de strijd tegen en hulp voor slachtoffers van de erfelijke ziekte mucovisidose. Reden te meer dus om je kans te wagen en deel te nemen aan deze actie.

Het bericht <strong>WIN een gesigneerd shirt van alle drie de Hazard-broers!! (WAAG JE KANS!!!) </strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!