WAARSCHIJNLIJKE LOTING EL: Anderlecht gespaard, Standard moet vrezen

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

De returnwedstrijden moeten nog worden gespeeld maar het Franse RanKing FC heeft toch al een simulatie weten te maken over hoe het schema er na deze wedstrijden uit zal gaan zien. Daarbij liet de ploegen met het hoogste UEFA-coëffiënt doorstoten uit de voorrondes van Europa League, ook Gent en Genk horen op die manier bij de gekwalificeerden. Vanuit de voorrondes van de Champions League stroomden dan weer de ploegen met het laagste coëfficiënt door. Al wil dat op zich niet zoveel zeggen: Ajax heeft bijvoorbeeld een lager coëfficiënt dan Dinamo Kiev, maar won de heenwedstrijd al met 3-1.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Deze tabel is dus louter een indicator, maar wel staat het zo goed als vast dat RSC Anderlecht in de eerste poule wordt gezet bij de loting. Daarmee ontlopen de Brusselaars kleppers als Chelsea, Sevilla, Arsenal en Leverkusen. Genk en Gent zouden volgens deze simulatie in de tweede poule worden opgenomen. In dat geval zouden ze onder meer AC Milan en Olympique Marseille, vorig seizoen nog verliezend finalist, ontlopen.

Standard tot slot, is wel al zeker van de groepsfase maar wacht mogelijk een zware loting. De Rouches zitten normaal gezien immers in pot 3. Een groep des doods met pakweg Chelsea, AC Milan en Stade Rennes is dus niet uitgesloten.

Het bericht WAARSCHIJNLIJKE LOTING EL: Anderlecht gespaard, Standard moet vrezen verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!