Vraagprijs voor Anthony Limbombe flink gedaald

Club Brugge hoopte een bedrag van 15 miljoen euro te kunnen cashen voor flankspeler Anthony Limbombe maar tot op heden is hij nog niet vertrokken. De 23-jarige Anthony Limbombe mocht van Ivan Leko niet met de groep aan de voorbereiding beginnen. Meedoen in oefenmatchen hoorde er ook niet bij. Omdat hij Club Brugge zou verlaten, net als Abdoulay Diaby en Lior Refaelov.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Een transfer naar de Premier League belooft heel moeilijk te worden. De transfermarkt sluit er vandaag om 18 uur af. Olympique Marseille zou een optie zijn, als ze nog geld beschikbaar hebben na de komst van een nieuwe spits.

Club Brugge zou instemmen met een lagere transferprijs, rond de 10 miljoen euro. Dan doen ze nog een goede zaak op financieel vlak want Club haalde Limbombe twee jaar geleden bij NEC NIjmegen weg voor 3,5 miljoen euro.

Het bericht Vraagprijs voor Anthony Limbombe flink gedaald verscheen eerst op Voetbal4u.be.



facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.