‘Vincent Kompany schuift ‘grote naam’ zonder genade aan de kant’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Anderlect pakte deze zomer erg uit met de komst van een aantal zwaargewichten. Vincent Kompany, Samir Nasri en Nacer Chadli kwamen bijvoorbeeld naar Brussel toe. Toch is de groep wel nog erg evenwichtig.

ooraan bijvoorbeeld, is de spoeling redelijk dun wat betreft de spitspositie. De Brusselse club slaagde er in het slot van de transfermarkt niet meer in om daar te corrigeren, nochtans was dat wel degelijk de bedoeling. Omdat Kemar Roofe en Landry Dimata momenteel nog in de lappenmand liggen, blijft Isaac Thelin de enige overgebleven optie. Het valt dus te hopen dat die eerstgenoemden snel weer fit worden en vooral blijven.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Daar tegenover heeft RSCA momenteel te veel keepers. Hendrik Van Crombrugge werd gehaald als eerste doelman, voor Davy Roef werd geen oplossing gevonden en hij wordt dus de tweede keeper. Eerder was al bekend geraakt dat Frank Boeckx derde doelman zal zijn. Voor Thomas Didillon is er echter helemaal geen plaats.

De Fransman was vorig seizoen nochtans de eerste keuze en is op zich toch een grote naam binnen de selectie, volgens Het Laatste Nieuws is hij echter slechts de vierde keuze in de hiërarchie. Het moet dus al vreemd lopen als hij nog in actie komt voor Paars-Wit, wellicht zit er voor hem niets anders op dan af te wachten tot januari.

Het bericht ‘Vincent Kompany schuift ‘grote naam’ zonder genade aan de kant’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!