Vincent Kompany: “Ik had ook voor andere clubs kunnen kiezen”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Vincent Kompany verruilde deze zomer Manchester City voor een opvallende klus bij Anderlecht. De mandekker had meerdere keuzes om te maken maar koos uiteindelijk toch voor een terugkeer bij zijn jeugdliefde.

Tegenover Sky Sports zegt hij: “Ik had ook nog voor andere clubs kunnen spelen. En dan hadden mijn vier titels er misschien acht geweest, te zien voor welke club je kiest en hoe succesvol ze is.”

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Maar hij koos ervoor om bij City te blijven: “City is een competitieve club. Je moet hier wel constant presteren, je kan geen jaartje op je lauweren rusten. Elke transferperiode voer je de strijd met de rest van de wereld. En niemand geeft je zomaar een carrière van 11 jaar bij City, dat moet je verdienen.”

Het bericht Vincent Kompany: “Ik had ook voor andere clubs kunnen kiezen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!