Victor Vazquez zet deur open voor terugkeer naar Club Brugge

Club Brugge hield de afgelopen dagen een trainingskamp in Qatar en kreeg daar bezoek van Ivan Perisic en ook Victor Vazquez bracht een bezoekje aan zijn voormalige werkgever.

De Spanjaard was de voorbije maanden zelf immers actief in Qatar. Maar hij wil daar alweer vertrekken. Inmiddels liet hij er zijn contract al ontbinden en is hij actief op zoek naar een nieuwe club. Een rentree in de Jupiler Pro League sluit hij in ieder geval niet uit. “Belgische clubs mogen me bellen, ja. Iedereen mag me bellen – ik ben een vrije speler. Maar naar Standard of Anderlecht zal ik nooit gaan. Uit respect voor Club. Ik zal hen, net zoals Barcelona, altijd dankbaar blijven”, vertelt hij tegenover Het Laatste Nieuws.

Misschien kan Blauw-Zwart zelf wel een poging wagen? Een extra doublure voor Hans Vanaken is geen overbodige luxe gezien het zware wedstrijdschema. Vazquez staat alvast open voor een terugkeer, maar dan eerder in een latere fase van zijn leven. “Ik zou op een dag graag naar Club terugkomen. Misschien als coach of voor een andere functie. Ik sta ervoor open. Mijn vrouw houdt ook van België – ons zoontje is er geboren. Waarom zouden we dan niet terugkomen?”

Het bericht Victor Vazquez zet deur open voor terugkeer naar Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!