United-Icoon: “Zo’n speler hoor niet thuis bij United”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Manchester United speelde gisteren met 2-2 gelijk tegen Arsenal. United-Icoon Paul Scholes was niet onder de inruk van het spel van een paar United-spelers. Zo ook van Ander Herrera.

“Je moet vraagtekens zetten bij zijn kwaliteiten. Is Ander Herrera in staat om een makkelijke bal naar Paul Pogba te passen? Hij staat in een vrije ruimte van tien tot vijftien meter. Het gaat om een simpele pass van nog geen dertig meter. Als hij zo’n pass niet kan geven, hoort hij niet thuis bij deze club”, klonk het bij BT Sport.

facebook DAG 6! Schrijf je in en doe mee met een Poker freeroll van €3000!!!!

Rio Ferdinand gelooft wel nog in de kwaliteiten van de Spanjaard en steekt het op gebrek aan mentale weerbaarheid. “Ik denk dat het te maken heeft met vertrouwen. Als je geen vertrouwen hebt, dan kan een simpele korte pass vanuit het middenveld naar een rechtsback al moeilijk zijn. Je bent als speler bang om een fout te maken. Je kiest dan voor de veilige oplossing en speelt terug naar de keeper.”

Het bericht United-Icoon: “Zo’n speler hoor niet thuis bij United” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.