‘Twee aanwinsten kunnen alweer weg bij Beerschot’

Slecht nieuws voor Beerschot-Wilrijk. De club hoopte dat het zou promoveren naar de hoogste Belgische klasse maar het BAS besloot anders. Ze spelen volgend seizoen gewoon in de eerste klasse B.

Het Laatste Nieuws weet dat de aanwinsten Raphael Holzhauser en Dylan Saint-Louis een clausule in hun contract hebben staan dat ze gratis weg mogen als Beerschot toch niet naar 1A zou promoveren. Dat zou een grote domper zijn voor de club.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De uitspraak van het BAS heeft ook grote gevolgen voor Mohammed Messoudi. Die kreeg bij promotie naar Eerste Klasse A automatisch een nieuw contract, maar zijn contract loopt nu af en hij is een vrije speler.

Het bericht ‘Twee aanwinsten kunnen alweer weg bij Beerschot’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

Donderdagavond staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Belgie en San Marino op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!