TRANSFER: Middenvelder wil AA Gent verlaten: “Ik wil spelen”facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Louis Verstraete is op een zijspoor beland bij AA Gent. Hij wil graag weer aan spelen toekomen en zet nu in op een vertrek bij de Grootmacht uit Gent.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

“Vorig seizoen verliep alles super voor mij. Daarom ben ik ook met bepaalde verwachtingen aan dit seizoen begonnen. Op dit moment is het te weinig voor mij. Ik heb stappen gezet en wil dat ook graag tonen. Er is nog niks concreet, maar een uitleenbeurt is een mogelijkheid. Ik wil spelen in een eerste ploeg van een zeker niveau”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Het bericht TRANSFER: Middenvelder wil AA Gent verlaten: “Ik wil spelen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.