TIP voor Club Brugge: “Hem moeten ze absoluut houden”

Club Brugge werd gisteren kampioen van Belgie. De verwachting is dat er veel spelers zullen vertrekken bij Blauw/Zwart maar Alexandre Teklak vindt dat Club één speler koste wat het kost moet proberen te behouden.

“Het is zo dat er vertrekkers zullen zijn die in samenspraak met de club aangekondigd zullen worden, zoals bijvoorbeeld Abdoulay Diaby. Maar in de Champions League heb je artiesten nodig om het verschil te maken, je moet je belangrijkste spelers houden”, vindt de analist bij RTBF.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

“En in deze play-offs was Nakamba de belangrijkste speler bij Club. Voor mij is dat een speler die je absoluut bij je ploeg moet houden. Daarna kan je beginnen met inkomende transfers. En ze zijn zich er van bewust dat ze een doelman nodig hebben. Twee jaar geleden haalden ze 0 op 18 in een behoorlijk zwakke groep. Deze keer zullen de Bruggelingen misschien niet zoveel geluk hebben bij de loting.”

 

Het bericht TIP voor Club Brugge: “Hem moeten ze absoluut houden” verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.