‘Thomas Foket kan vertrekken naar andere Belgische topclub’facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Thomas Foket staat in de belangstelling van een andere grootmacht uit de Jupiler Pro League. RSC Anderlecht zou namelijk in de markt zijn om hem over te nemen van AA Gent. Zijn naam wordt al enige tijd gelinkt aan de Brusselaars in de media.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

“Ik lees al die zaken ook maar. Ik ben in Gent en ik zou het liefst van al in Gent spelen. De interesse van Anderlecht is vanzelfsprekend. Ik heb lang samengewerkt met de coach en Anderlecht is een grote ploeg. Daarom is het normaal dat erover geschreven wordt, maar wat er van aan is? Ik weet het niet. Ik wil me er ook niet druk in maken”, aldus Foket in Het Nieuwsblad.

Het bericht ‘Thomas Foket kan vertrekken naar andere Belgische topclub’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.