‘RSC Anderlecht wil afscheid nemen van ervaren verdediger’facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

RSC Anderlecht wil afscheid gaan nemen van een ervaren verdediger. Ivan Obradovic heeft namelikjk nog een contract voor een seizoen bij Paars/Wit maar ze willen deze niet gaan verlengen.

De Serviër, die door zijn blessure aan de buikspieren en zijn mindere prestaties het WK misloopt, staat ook open voor een vertrek. Dat weet Het Nieuwsblad. Bovendien is hij na het vastleggen van Kenny Saief en Elias Cobbaut stilaan overbodig geworden.

facebook SUPERTIP: 80 EURO WELKOMSTBONUS VIA UNIBET! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! facebook

Anderlecht haalde Obradovic, die tot dusver 80 wedstrijden speelde voor RSCA, in de zomer van 2015 voor 2,5 miljoen euro weg bij KV Mechelen. Na een zware blessure kende hij zijn beste periode onder René Weiler, maar sinds zijn vertrek haalde Obradovic geen topniveau meer. Vorige zomer stond hij nog dichtbij een transfer naar Olympiacos, waar Besnik Hasi hem er toen graag bij wilde.

Het bericht ‘RSC Anderlecht wil afscheid nemen van ervaren verdediger’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.