RSC Anderlecht gaat voor zeer grote naam: “Is een optie, ja”facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Anderlecht gaat maar door op de transfermarkt. Ze contracteerde al een hele rits spelers voor het volgende seizoen maar zijn nog niet klaar. Ze hebben nu weer twee aanvallers op het oog. Dit gaf manager Luc Devroe toe.

Carlos Eduardo van Goias is een piste, maar ook Facundo Ferreyra geniet concrete interesse. Anderlecht wil de spits van Shakhtar Donetsk, waar hij einde contract is, graag naar Brussel halen. Dat zou een geweldige stunt zijn, want Ferreyra scoorde daar de afgelopen twee seizoenen 34 keer in 50 competitiewedstrijden. Shakhtar betaalde in 2013 nog 9 miljoen euro voor de Argentijnse aanvaller.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

“Er moet een diepe scorende spits bijkomen. Al zijn de nummers 1 en 3 op de topscorerslijst spelers van ons. Het is afwachten of Thelin en Teo na het WK terugkeren, dat zal afhangen van vraag en aanbod. De nieuwe aanwinst moet wel een certitude zijn. De Argentijnse topscorer Facundo Ferreyra (27) van Shakhtar Donetsk is een optie, jawel”, zei Devroe aan Het Nieuwsblad.

Het bericht RSC Anderlecht gaat voor zeer grote naam: “Is een optie, ja” verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.