RSC Anderlecht en Waasland-Beveren sluiten binnenkort weer een dealfacebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Afgelopen winter sloten Anderlecht en Waasland-Beveren een deal over Ryota Morioka en in de zomer lijkt er weer een deal aan te komen. Zo zouden beide partijen een akkoord hebben bereikt over een nieuwe uitleenbeurt van Davy Roef.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Sport/Voetbalmagazine weet dat de doelman deze week moet beslissen of hij een nieuwe huurdeal ziet zitten. Roef wordt dit seizoen al gehuurd door Waasland-Beveren en hij doet het er goed.

Isaac Kiese Thelin keert wel terug naar Anderlecht en Waasland-Beveren ziet nog een sterkhouder vertrekken. Erdin Demir verlaat de club transfervrij en ook Ryan Mmaee pakt zijn biezen en keert terug naar Standard. Middenvelder Victorien Angban is nog een twijfelgeval, want Waasland-Beveren hoopt de speler langer te kunnen huren van Chelsea.

 

Het bericht RSC Anderlecht en Waasland-Beveren sluiten binnenkort weer een deal verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.