Rode Duivel krijgt monsterloon bij Real Madrid

Onlangs werd bekend gemaakt dat Thibaut Courtois zijn carriere voortzet bij Real Madrid. De Koninklijke betaald 40 miljoen euro voor hem aan Chelsea.

“Hij tekent een contract van zes jaar, met een nettoloon van 8 miljoen euro per jaar, zo bevestigden Spaanse bronnen – bruto ongeveer 14,5 miljoen. Het dubbele van de Costa Ricaan Keylor Navas, die na drie seizoenen als eerste keus vrede zal moeten nemen met de schaduw van Courtois.”

Daartegenover staat uiteraard wel de énorme druk: “In de grootste voetbaletalage ter wereld wordt het leven en voetballen onder de microscoop. Elke parade, elke trap, elke (mis)stap zal er worden geanalyseerd en worden uitvergroot. Elk pluisje is straks een stofwolk, elke traan een waterval.”

Het bericht Rode Duivel krijgt monsterloon bij Real Madrid verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.