Rode Duivel kon ook naar Engelse en Italiaanse topclub

Axel Witsel koos voor Borussia Dortmund om daar te gaan spelen. Hij verruilde Chinese competitie ervoor. Het had ook zomaar een andere club kunnen zijn. Volgens Sky Sports was er belangstelling van Manchester United en Napoli. Zijn makelaar Paul Stefani achtte een transfer naar Borussia Dortmund echter beter.

“Ik heb Axel gezegd dat hij in Dortmund de nummer één zou zijn. In Manchester was hij een van de spelers geweest. Bij Napoli zou dat ook zo zijn.”

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Voor zijn terugkeer naar Europa was Witsel bereid in te leveren op financieel vlak. Bij Tianjin Quanjian kreeg hij 18 miljoen euro per jaar. Borussia Dortmund betaalt 8 miljoen minder aan loon. Daar hoort een transfersom van 20 miljoen euro bij. Witsel tekende voor vier jaar bij de populaire Rührclub.

Het bericht Rode Duivel kon ook naar Engelse en Italiaanse topclub verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.