Rode Duivel bereikt belangrijke mijlpaal: “Daar ben ik trots op”

Zaterdag sluiten de Rode Duivels hun WK in Rusland af met een troostfinale tegen Engeland. Middenvelder Axel Witsel kan in de wedstrijd een belangrijke mijlpaal bereiken als hij in actie komt.

Daarmee komt hij naast Jan Ceulemans, enkel Jan Vertonghen gaat hem nog voor in de ranglijst aller tijden. “Ik ben er fier op dat ik naast zo’n grote speler kom te staan. Hij was heel belangrijk voor ons land. Mijn beste moment als Rode Duivel? Dit WK. Niet één match specifiek”, vertelt Witsel daarover aan Het Nieuwsblad.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Hij is tevreden over het niveau dat hij dit WK haalde. “We hebben een ploeg met vele grote spelers. Die in grote clubs spelen. Ik speel zelf in China en ik maak deel uit van de Belgische ploeg. Als je op het veld staat, dan maakt het niet uit in welke competitie je uitkomt.”

Het bericht Rode Duivel bereikt belangrijke mijlpaal: “Daar ben ik trots op” verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.