Peter Vandenbempt over Rode Duivel: “Een van de beste van Europa op die positie”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Peter Vandenbempt is is een grote fan van een speler van de Rode Duivels. Wat Kevin de Bruyne momenteel presteert vind hij fantastisch. Hij krijgt dan ook veel lof van hem.

Kevin De Bruyne liet bij Manchester City zien dat hij bij de Europese top behoort. “Hij is gewoon een van de beste van Europa op die positie”, spreekt Vandenbempt duidelijke taal tegenover Sporza.

facebook SUPERTIP: 80 EURO WELKOMSTBONUS VIA UNIBET! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! facebook

Verheyen is het eens met Vandenbempt. “De Bruyne vind ik de beste speler die er is op die positie, omwille van zijn eindpass. Passes die anderen gewoon niet zien en dan nog zijn er weinig jongens die ze kunnen trappen.” Heel België hoopt ook dat De Bruyne zijn kunnen kan tonen op het WK en de Rode Duivels naar succes kan loodsen.

Het bericht Peter Vandenbempt over Rode Duivel: “Een van de beste van Europa op die positie” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.