Peter Vandenbempt over Rode Duivel: “Een van de beste van Europa op die positie”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Peter Vandenbempt is is een grote fan van een speler van de Rode Duivels. Wat Kevin de Bruyne momenteel presteert vind hij fantastisch. Hij krijgt dan ook veel lof van hem.

Kevin De Bruyne liet bij Manchester City zien dat hij bij de Europese top behoort. “Hij is gewoon een van de beste van Europa op die positie”, spreekt Vandenbempt duidelijke taal tegenover Sporza.

facebook SUPERTIP: 80 EURO WELKOMSTBONUS VIA UNIBET! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! facebook

Verheyen is het eens met Vandenbempt. “De Bruyne vind ik de beste speler die er is op die positie, omwille van zijn eindpass. Passes die anderen gewoon niet zien en dan nog zijn er weinig jongens die ze kunnen trappen.” Heel België hoopt ook dat De Bruyne zijn kunnen kan tonen op het WK en de Rode Duivels naar succes kan loodsen.

Het bericht Peter Vandenbempt over Rode Duivel: “Een van de beste van Europa op die positie” verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.