“Moet Hans Vanaken eerst in het Lotto Park tekenen?”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Belgie pakte gisteren uit met een 0-4 uitoverwinning op Schotland. Een geslaagde episode dus ook al zal niet iedere speler even gelukkig zijn geweest. Zo ook Hans Vanaken. Maar de Gouden Schoen kwam in beide matchen niet verder dan een doorgedreven opwarming. Nochtans mochten debutanten Benito Raman en de 18-jarige Yari Verschaeren maandag wél speelminuten maken.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

De beslissing van bondscoach Roberto Martinez om de Gouden Schoen links te laten liggen werd al op de nodige kritiek onthaald door verschillende analisten. Maar ook de supporters van Club Brugge zijn het zat dat hun uitblinker amper mag spelen bij de nationale ploeg. Op de sociale media volgde dan ook een pak kritiek.

Het bericht “Moet Hans Vanaken eerst in het Lotto Park tekenen?” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!