Marc Coucke heeft bijzonder slecht nieuws voor Anderlecht-fansfacebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Marc Coucke de nieuwe voorzitter van RSC Anderlecht is druk bezig met veranderingen binnen de club. Zo wil hij ook de ticketprijzen verhogen. Die zullen volgens de voorzitter flink de hoogte inschieten: “De supporters daar in de vakken E3 en E4 betalen 600 euro voor hun abonnement. Volgend seizoen zal een abonnement er 1.600 euro kosten, maar we gaan die mensen wél veel beter verzorgen – nieuwe bars, nieuwe zaal voor netwerking.” Slecht nieuws dus voor de Anderlecht-fans, die dieper in de zak zullen moeten tasten.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Maar hij hoopt in HLN dat zij dit zullen begrijpen: “Ik begrijp dat het niet leuk is voor de gewone supporter om straks zijn vertrouwde plaatsje niet meer te vinden, maar onze fans moeten begrijpen dat wat iédereen wil – fantastisch voetbal – géld kost, véél geld. Wij beloven dat we de nieuwe inkomsten niet gaan gebruiken om putten te vullen, maar om te investeren in het sportieve.”

 

Het bericht Marc Coucke heeft bijzonder slecht nieuws voor Anderlecht-fans verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.