‘Leander Dendoncker deze zomer naar Liverpool’

Anderlecht-sterkhouder Leander Dendoncker heeft deze zomer de clubs voor het uitkiezen. Het Engelse West Ham United greep in de winter naast de verdedigende middenvelder maar deze zomer lijkt het transfergeweld helemaal los te breken.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Volgens enkele Engelse media zou Dendoncker ook bij Liverpool aan de slag kunnen. De Reds doen het goed in de Premier League en draaien ook nog in de Europa League mee. Er is sprake van een mogelijk bod van 30 miljoen euro.

Stadsgenoot Everton toonde in de twee vorige transferperiodes belangstelling voor Leander Dendoncker. De 22-jarige centrale middenvelder annex verdediger ligt tot midden 2021 onder contract in het Constant Vanden Stockstadion.

Het bericht ‘Leander Dendoncker deze zomer naar Liverpool’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.