VoetbalnieuwsRSS

Voetbalnieuws uit Belgie

‘Gokschandaal zet Premier League op ze kop’

Er zou sprake zijn van een gokschandaal in de Engelse Premier League. En Arsenal zou hier betrokken bij zijn. Hier maakt het medium The Athletic melding van.

Over welke wedstrijd het precies gaat is niet geweten, maar het zou wel een partij van Arsenal betreffen. Zo zou de FA een onderzoek hebben opgestart, omdat er op desbetreffende speler tijdens deze wedstrijd opvallend hoge bedragen werden ingezet opdat die een gele kaart zou pakken.

Gokkantoren zouden aan de Engelse Football Association hebben laten weten dat er ongewoon hoge bedragen werden ingezet, waarna de voetbalbond dus een onderzoek heeft opgestart. The Athletic zelf weet over welke wedstrijd én speler het gaat, maar wil dit tot op heden nog niet bekend maken, aangaande het privacybeleid.

Uiteraard sloeg dit nieuws voornamelijk in als een bom bij de Arsenal-aanhang, die al volop speculeren over welke wedstrijd én speler het zou kunnen gaan. Daarbij komen ze al snel uit bij de naam van Granit Xhaka, al is dit op dit moment absoluut geen zekerheid. Bovendien is er ook nog een mogelijkheid dat het niet de speler is die schuld treft, maar wél de scheidsrechter van dienst in desbetreffende wedstrijd. Op dit moment nog veel onduidelijkheid dus, maar dat neemt niet weg dat het momenteel de headlines vult in de Engelse pers.

Het bericht ‘Gokschandaal zet Premier League op ze kop’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.