Genk en Sint-Truiden in de clinch: “Brief van advocaat is onderweg”

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Zowel Genk als Sint-Truiden kunnen nu al terugkijken op een fraai seizoen. Toch is er wel wat frictie tussen beide ploegen. De oorzaak daarvan is de wedstrijd die ze enkele weken tegen elkaar speelden.

Tijdens die bewuste wedstrijd vonden enkele Genk-aanhangers er niet beter op dan met vuurpijlen op de kunstgrasmat van Stayen te gooien, wat uiteraard de nodige schade aan het veld veroorzaakte. Racing toonde zich daarna wel bereid om mee op te draaien voor de kosten, maar over dat bedrag heerst nu discussie. In een veiligheidsprotocol staat dat er 500 euro betaald moet worden per vuurpijl die schade aanricht. Vermits er zo’n 25 vuurpijlen het veld beschadigden, hield Genk het in totaal op 12.5000 euro.

29 MAART DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Maar dat bedrag vindt men in Sint-Truiden dan weer te weinig. “Stayen is niet akkoord met dat bedrag van 12.500 euro. Wij hebben een kunstgrasveld, geen natuurgras. De Pro League geeft aan dat de gehele schade betaald moet worden. Dan kom je snel aan een groter bedrag dan 12.500 euro”, reageert men bij Het Belang van Limburg.

Genk gaf inmiddels aan te willen praten, maar is niet bereid om tot elke prijs te gaan. En dus dreigt het tot een juridisch gevecht te komen tussen de twee clubs. “Hoe groot die schade precies is, wordt nu bepaald. Alleszins mag KRC Genk een brief van onze advocaat verwachten dat we niet akkoord zijn met die 12.500 euro die Genk telt. De brief is onderweg”, aldus STVV.

Het bericht Genk en Sint-Truiden in de clinch: “Brief van advocaat is onderweg” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!