‘Er is duidelijkheid over blessure van Romelu Lukaku’facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Gisteren verliet Romelu Lukaku het veld met een draagberrie. De blessure van de Rode Duivel blijkt gelukkig mee te vallen. Er is ‘slechts’ een kleine hersenschudding bij hem geconstateerd.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Nu dient hij een weekje rust te houden waardoor hij wel een wedstrijd van zijn werkgever mist. De Red Devils nemen het zeer binnenkort op tegen Everton, de oude broodheer van Lukaku, maar dat duel gaat dus aan zijn neus voorbij.

Het bericht ‘Er is duidelijkheid over blessure van Romelu Lukaku’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.