Deze Belgische topclubs mikken op Lazar Markovic

Afgelopen seizoen was Lazar Markovic op huurbasis actief voor Anderlecht. Hij werd gehuurd van de Engelse grootmacht Liverpool. Hij staat daar nog tot 2019 onder contract. De flankspeler leek aanvankelijk financieel onhaalbaar voor RSC Anderlecht maar Liverpool heeft de prijs gevoelig laten zakken. Naast RSCA zou nu ook Standard aan zijn mouw trekken.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Volgens Vavel zouden de Luikenaren de onderhandelingen met Liverpool hebben opgestart. Naast RSCA en Standard is ook het Griekse Olympiakos in de running om de snelle flankaanvaller binnen te halen.

Markovic kwam -mede door blessureleed- vorig seizoen amper acht keer in actie voor paars-wit. Hij was goed voor een doelpunt en een assist.

Het bericht Deze Belgische topclubs mikken op Lazar Markovic verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.