DEFINITIEF: RSC Anderlecht heeft eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen

Anderlecht heeft haar eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen alvast binnen. De Oekraïener Yevhen Makarenko komt over van KV Kortrijk.

Makarenko had nog een contract voor één seizoen bij Kortrijk met een optie voor een extra jaar. Die optie werd ondertussen gelicht, maar de Oekraïner had zelf ook een optie om Kortrijk voor een afgesproken te verlaten. Die transfersom wordt nu betaald door Anderlecht en Marc Coucke.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De 26-jarige Makarenko werd door Kortrijk weggehaald in zijn thuisland bij Dinamo Kiev. Toen speelde hij nog als linksachter, een positie die hij ook bekleedde onder Yannis Anastasiou. Toen Glen De Boeck overnam, werd Makarenko met succes omgevormd tot verdedigende middenvelder.

Zijn uitstekende prestaties leveren hem nu een transfer naar Anderlecht op. “Ondanks de concrete belangstelling van twee clubs uit de top vijf van de Bundesliga slaagde Anderlecht erin om Yevhenii Makarenko, de verdedigende middenvelder van KV Kortrijk, aan zich te binden voor de volgende vier seizoenen”, staat te lezen op de website van de Brusselaars.

Het bericht DEFINITIEF: RSC Anderlecht heeft eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.