DEFINITIEF: Eerste nieuwkomer voor Waasland-Beveren

Met het verlies van de sterkhouders Ibrahima Seck, Ryota Morioka en Rudy Camacho ligt het in de lijn der verwachting dat Waasland-Beveren een stap terug moet gaan doen maar een eerste aanwinst is alweer binnen.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De Senegalese middenvelder Paul Keita de opvolger van Ibrahima Seck, die nu bij Racing Genk speelt. Keita zou een contract voor drie jaar getekend hebben.

De 25-jarige Keita komt over van het Hongaarse Mezökövesd. Eerder was hij ook actief in de jeugd van Benfica en een resem Griekse clubs.

Doordat hij in Hongarije niet meer betaald werd, kan Keita nu al als vrije speler aansluiten op training bij Waasland-Beveren

Het bericht DEFINITIEF: Eerste nieuwkomer voor Waasland-Beveren verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.