‘Club Brugge werkt in de luwte aan drie aanstaande transfers’facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Het is nog relatief rustig bij Club Brugge op transfergebied. Waar Anderlecht de ene na de andere speler haalt gebeurt er weinig in Brugge.

Maar dat wil volgens Het Nieuwsblad weinig zeggen, want ook de kampioen maakt momenteel al werk van versterking. Weliswaar iets minder in de schijnwerpers. “Bij Club Brugge wordt er intussen hard gewerkt. Zoals gebruikelijk minder opzichtig, maar zeker even hard. Trainer Ivan Leko moet volgend seizoen in de clinch met de beste twee Belgische trainers van het moment – Preud’homme en Vanhaezebrouck – en die kan ook wel wat versterking kan gebruiken”, schrijft chef voetbal Ludo Vandewalle.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

De topprioriteit op Jan Breydel is zoals alom geweten een nieuwe doelman en daar worden verschillende pistes in het buitenland voor gevolgd. Verder lijkt Club steeds dichter bij de komst van Clinton Mata te staan. En tot slot bevestigt HNB dat manager Vincent Mannaert momenteel werk maakt van de definitieve transfer van Matej Mitrovic. In diens huurovereenkomst met Besiktas staat een afkoopsom van 4.5 miljoen euro, maar Blauw-Zwart wil die prijs flink doen zakken.

Het bericht ‘Club Brugge werkt in de luwte aan drie aanstaande transfers’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.