‘Club Brugge meldt zich ook voor doelwit Anderlecht en Standard’facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Club Brugge heeft zich ook gemengd om de handtekening van een speler waar Anderlecht en Standard ook achter aanzitten. Hij is wel een zeer dure vogel. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge zich nu ook gemeld voor Chancel Mbemba. De Congolese verdediger moet weg bij Newcastle en de drie Belgische topclubs vechten om zijn handtekening.

facebook SUPERTIP: 80 EURO WELKOMSTBONUS VIA UNIBET! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! facebook

Mbemba zou 6,85 miljoen euro kosten en bij Anderlecht en Standard kan hij alvast een contract van vier of vijf jaar tekenen. De centrale verdediger is dé prioriteit van Anderlecht, waar ze van hem de patron van de defensie willen maken. Paars-Wit hoopt hem via een ‘package deal’ met Matz Sels te kunnen losweken. Mbemba speelde eerder al eens twee jaar voor RSCA en toen wist hij een transfer naar Newcastle te versieren, maar dat werd een flop.

Het bericht ‘Club Brugge meldt zich ook voor doelwit Anderlecht en Standard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.