Club Brugge krijgt voorstel van Standard Luikfacebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Club Brugge heeft interesse in Alexander Scholz. Ze hebben zón één miljoen euro voor hem over maar Standard wil vijf miljoen euro voor hem vangen. Nu stelt Standard een ruildeal voor.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Club Brugge is niet van plan meer geld te bieden voor een speler die bij Standard naast de elf valt. De Luikenaars stellen dat ze meer mogen vragen omdat de centrale verdediger ook in beeld zou zijn bij andere clubs. Zo worden Anderlecht en Bordeaux genoemd. Maar erg concreet lijkt dat (nog) niet.

Standard pikt op het bod van Club Brugge in met een tegenvoorstel. Ze verlangen 2,5 miljoen euro plus Jordi Vanlerberghe, meldt de Brusselse krant La Capitale.

Vanlerberghe ruilde KV Mechelen vorige zomer voor Club Brugge. Daar hoorde een transfersom van 2 miljoen euro bij. Vanlerberghe kon toen ook op belangstelling van Standard rekenen. Hij komt weinig aan spelen toe bij Club.

Het bericht Club Brugge krijgt voorstel van Standard Luik verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.