BREAKING: Zinedine Zidane zet Real onder druk: ‘Of Rode Duivel komt, of ik vertrek’

Real Madrid is hard op weg om voor de derde keer achter elkaar de Champions League te gaan winnen. Een waanzinnige statistiek natuurlijk. In de competitie ging het dit seizoen een stuk minder. De verwachting is dan ook dat er deze zomer flink zal worden huisgehouden op de transfermarkt. Coach Zinedine Zidane heeft alvast zijn nummer één doelwit duidelijk gemaakt.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK DONDERDAG LIVE naar ANDERLECHT – STANDARD VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Pérez zelf heeft zijn zinnen echter al een tijdje op Neymar gezet, maar Zidane zou Hazard als een veel betere aanwinst beschouwen. De superster van Chelsea is naast het veld immers een vrij rustige en goedlachse jongen, terwijl Neymar wel eens over de schreef wil gaan en toch elk seizoen voor één of meerdere relletjes zorgt. Afwachten dus of Pérez ingaat op de vermeende wensen van zijn coach.

Het bericht BREAKING: Zinedine Zidane zet Real onder druk: ‘Of Rode Duivel komt, of ik vertrek’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.