BREAKING: ‘RSC Anderlecht nadert akkoord met nieuw goudhaantje’

RSC Anderlecht zou zomaar eens een nieuwe speler op korte termijn kunnen presenteren. Volgens Het Nieuwsblad heeft de Servische vleugelspeler Luka Adzic namelijk een nieuw contract van Rode Ster Belgrado naast zich neergelegd. De krant heeft weet van Servische bronnen die beweren dat de reden hiervoor een nakend akkoord met Anderlecht betreft.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Komende winter loopt zijn contract bij Rode Ster af, waardoor hij deze zomer voor een prikje zou kunnen worden weggehaald. Ook clubs als PSV en Celtic zouden echter nog in de running zijn voor het toptalent van 19.

Het bericht BREAKING: ‘RSC Anderlecht nadert akkoord met nieuw goudhaantje’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.