BREAKING: Peter Bosz en Frank de Boer ‘vechten om hetzelfde baantje bij Belgische club’

Zowel Peter Bosz als Frank de Boer worden genoemd bij een opvallende club. Eerstgenoemde werd eerder deze week ontslagen als coach van Borussia Dortmund en Frank de Boer al eerder bij het Engelse Crystal Palace. Nu zou KRC Genk belangstelling hebben in de twee oefenmeesters.

De Belgische club heeft onlangs afscheid genomen van de Nederlandse coach Albert Stuivenberg en is nu op zoek naar een vervanger. Eerder viel de naam van Bosz al bij de Jupiler Pro League, maar volgens diverse Belgische mdia is ook Frank de Boer een goede optie. Verschillende outlets weten echter te melden dat de voormalige coach van Ajax zou wachten op de KNVB: naar verluidt voelt hij er wel wat voor om bondscoach van het Nederlands elftal te worden.

Hoofdredacteur Sys van Wal van Sport/Voetbalmagazine zei eerder: “Ik vraag me af: zou Peter Bosz niets voor Genk zijn? Hij is wel net ontslagen bij Borussia Dortmund, maar hij bewees vorig seizoen bij Ajax een echte vakman te zijn.”



facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.