BREAKING: Nieuwe WK-zorgen bij Rode Duivels

Problemen voor een Rode Duivel. Thomas Vermaelen viel gisteren namelijk geblesseerd uit bij zijn club Barcelona in het uitduel tegen Levante. Na een half uur moest hij van het veld af.

Na een sprint greep Vermaelen naar de hamstring. Dat maakt de zorgen van Roberto Martinez over de ervaren centrale verdediger weer een stuk groter. Kan Vermaelen de belasting van een WK aan?

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Ook zijn er twijfels over Romelu Lukaku. United-trainer José Mourinho hoopt in de FA Cup-finale tegen Chelsea terug een beroep te kunnen doen op Romelu Lukaku. Maar dat blijft afwachten. Lukaku deed al drie weken niet mee. Hoe langer hij aan de kant blijft, hoe groter de twijfels worden. Lukaku revalideert in België in de praktijk van Lieven Maesschalck, de kinesist van de Rode Duivels.

 

Het bericht BREAKING: Nieuwe WK-zorgen bij Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.