BREAKING: ‘Manchester City doet bod van 200 miljoen op binnenlandse transfer’facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Manchester City weet wat ze wilt. En dat is het halen van een nieuwe superspits. Trainer Pep Guardiola heeft een toptarget in het vizier en dat is Tottenham Hotspur-spits Harry Kane. Daarom gaat hij volgens het medium Don Balón 200 miljoen euro op tafel leggen voor een superspits.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

De Spanjaarden weten op woensdag te vertellen dat Real Madrid onlangs een balletje opgegooid heeft bij het management van Harry Kane van Tottenham Hotspur. De Madrilenen zouden echter te horen hebben gekregen dat City vooralsnog de voorkeur heeft van de international van het Engelse nationale team. De nummer één van de Premier League zou bereid zijn om 200 miljoen euro op tafel te leggen voor de goalgetter, waarmee voldaan wordt aan de vraagprijs van de Spurs.

Het bericht BREAKING: ‘Manchester City doet bod van 200 miljoen op binnenlandse transfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.