BREAKING: ‘Eerste zomertransfer Club Brugge lijkt bekend’facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Club Brugge staat er momenteel goed voor om kampioen van Belgie te worden. Ze gaan de Play-Offs in met zes punten voorsprong. De directie is al bezig om de selectie van volgend seizoen vorm te geven. Een belangrijk target voor de club uit Brugge is wat meer zekerheid tussen de palen.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Want nog een jaargang zoals de huidige, waarin Blauw-Zwart maar liefst vijf doelmannen moest gebruiken, wil men absoluut vermijden. Daarom is de kans volgens Het Nieuwsblad groot dat Club de aankoopoptie op Kenneth Vermeer gaat lichten. De Nederlander werd afgelopen winter gehuurd van Feyenoord en na een ietwat twijfelende start, toont hij zich nu toch wel een meerwaarde. Zeker zondag op STVV stond hij sterk te keepen.

HNB schrijft dat het plan om de aankoopoptie te lichten alvast op tafel ligt. Hoeveel deze precies bedraagt is nog niet bekend. Vermeer zelf liet onlangs nog verstaan dat hij erg tevreden is met de keuze voor Club en zich er goed voelt. Bovendien zou een eventueel ticket naar de Champions League een grote troef zijn om hem te overtuigen in Brugge te blijven.

Het bericht BREAKING: ‘Eerste zomertransfer Club Brugge lijkt bekend’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.