BREAKING: ‘Doorbraak nabij in transfer Diaby, Club Brugge vangt miljoenen’

Abdoulay Diaby traint al een tijd niet meer met Club Brugge en wil absoluut vertrekken.

Tot dusver speelde er weinig concreets rond de spits. Ploegen als West Bromwich en Levante werden genoemd, maar erg concreet waren die pistes niet echt. Nu lijkt er echter wel schot in de zaak te zijn gekomen. Het Portugese Record pakt immers uit met een grote foto van Diaby op de voorpagina, met als titel: ‘Diaby, op weg naar Sporting’.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Volgens de bekende sportkrant waren er de voorbije dagen onderhandelingen tussen Club Brugge en Sporting Lissabon en lijkt een akkoord in de maak. De landskampioen zou in totaal zo’n vijf miljoen euro vangen voor de spits, die voor vier jaar kan tekenen bij de Leeuwen.

Het bericht BREAKING: ‘Doorbraak nabij in transfer Diaby, Club Brugge vangt miljoenen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.