BREAKING: Derde Rode Duivel naar China?facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Krijgt China in navolging van Yannick Carrasco en Axel Witsel een derde Rode Duivel in de competitie? Het zou deze zomer zomaar eens kunnen plaatsvinden. Marouane Fellaini heeft een aflopend contract bij Manchester United en zou op zijn 30ste wel eens voorrang kunnen geven aan het financiële aspect.

Maar er is ook Moussa Dembélé. De Wilrijknaar ligt nog een jaar contract bij Tottenham Hotspur. Hij zou er een nieuw contract kunnen tekenen. Maar de Premier League behoort tot de zwaarste competities. Dembélé kampt regelmatig met problemen aan de enkels.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

In januari nam Beijing Guoan contact op met de zaakwaarnemer van Dembélé. Tottenham liet toen meteen weten dat een transfer onbespreekbaar was. Dembélé was toen geen vragende partij, met het WK 2018 in het achterhoofd.

Er zou nog altijd belangstelling uit China zijn. Volgens Engelse media zou Tottenham een verkoop niet langer uitstellen. Zonder contractverlenging zou Mousa Dembélé in de zomer van 2019 transfervrij kunnen vertrekken.

Het bericht BREAKING: Derde Rode Duivel naar China? verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.