‘Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen mogelijk sámen naar 1A’

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Het zou zomaar kunnen dat zowel KV Mechelen als Beerschot-Wilrijk volgend seizoen samen actief zijn in de Belgische hoogste klasse. Mechelen promoveerde dit weekend maar vanwege de operatie Propere Handen is er nog van alles mogelijk.

Bij Beerschot Wilrijk, de respectievelijke tegenstander in de promotiefinale, maakte men zich vorige week alvast sterk dat KVM sowieso schuldig bevonden zal worden en dus verplicht zal moeten degraderen. Maar ex-voorzitter Johan Timmermans liet op zijn beurt dan weer verstaan dat Mechelen zich geen zorgen moet maken. Snel duidelijkheid vanuit het bondsgebouw is dus nodig, vooral omdat er nog veel meer vreemde scenario’s mogelijk zijn.

VANDAAG DE PRO LEAGUE! WED EN KIJK LIVE NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Volgens Het Nieuwsblad is het zelfs mogelijk dat KVM én Beerschot samen promoveren. Indien Moeskroen, dat onder gerechtelijk toezicht staat, geen licentie krijgt én Waasland-Beveren wordt in tegenstelling tot Mechelen wel veroordeeld wegens (poging tot matchfixing) of het achterhouden van informatie daaromtrent, dan promoveren de twee finalisten van 1B en ontloopt Lokeren de degradatie. Het is echter bijzonder onwaarschijnlijk dat WB schuldig zou worden bevonden als Mechelen vrijuit gaat.

Het bericht ‘Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen mogelijk sámen naar 1A’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!