‘Anderlecht overweegt opmerkelijke spits op te stellen tegen Club Brugge’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen Anderlecht en Club Brugge op de kalender. Frank Vercauteren de trainer van Paars/Wit is in die wedstrijd genoodzaakt om wat wijzigingen door te voeren.

Zoals geweten staat er immers een groot vraagteken achter de naam van Kemar Roofe, op dit moment de enige mogelijke optie als spits. De ex-speler van Leeds United sukkelt al eventjes met de kuit. Dinsdag zouden er verdere onderzoeken gepland zijn. Volgens Het Laatste Nieuws heeft men er binnen de club goede hoop in dat Roofe de topper tegen Club toch zal halen, maar er wordt ook al rekening gehouden met alternatieven.

Volgens 7 sur 7 is de meest voor de hand liggende optie om Nacer Chadli uit te spelen als een soort van ‘valse negen’. Het zou niet de eerste keer zijn dat de Rode Duivel in dergelijke rol wordt uitgespeeld. Volgens HLN is echter ook Luka Adzic een optie om te depanneren. Dat zou een erg onverwachte keuze zijn, maar zaterdag in de oefenmatch tegen Livingston kwam hij Roofe ook al vervangen op deze positie.

Het bericht ‘Anderlecht overweegt opmerkelijke spits op te stellen tegen Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!