VoetbalnieuwsRSS

Voetbalnieuws uit Belgie

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Ajax sprak met familie van Jude Bellingham’

Ajax heeft geprobeerd om de Engelse aanvaller Jude Bellingham naar Amsterdam te halen. Hier maakt het Italiaanse medium Tuttosport melding van in een gesprek met Edwin van der Sar.

ellingham debuteerde vlak na zijn zestiende verjaardag voor Championship-club Birmingham City, maar had op dat moment al met Ajax gesproken. “Ik ben altijd gecharmeerd geweest van hem”, aldus Van der Sar. “We hebben het met zijn ouders gehad over een mogelijke transfer naar Ajax. Maar uiteindelijk heeft hij samen met zijn familie besloten om in Engeland te blijven. Een jaar later ging hij alsnog naar het buitenland.”

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

Borussia Dortmund maakte in 2020 namelijk 23 miljoen euro over voor de inmiddels achttien jaar oude middenvelder. Birmingham City bevroor zijn rugnummer 22 na één seizoen al, Bellingham groeide in Dortmund uit tot Engels international en viel ook drie keer in tijdens het voorbije EK. Hij behoort bovendien tot de tien overgebleven kanshebbers voor de prestigieuze Kopa Trophy, net als onder meer Ryan Gravenberch.

Dinsdag is Bellingham dus mogelijk in de Johan Cruijff Arena te bewonderen. Ajax en BVB gaan dan vanaf 21.00 uur strijden om de koppositie in Champions League-groep C.

Het bericht ‘Ajax sprak met familie van Jude Bellingham’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *