‘Ajax heeft gouden slag geslagen met komst van Razvan Marin’

Het heeft er alle schijn van dat Razvan Marin volgend seizoen voor Ajax zal spelen. Naar verluidt betalen de Amsterdammers twaalf miljoen euro voor hem aan Standard Luik. Nicolae Mitea voormalig Ajacied en ook een Roemeen denkt dat Ajax een goede slag heeft geslagen.

“Hij is wel echt een talentvolle speler, maar hij is ook nog jong”, zegt Mitea in gesprek met Ajax Showtime. “Je kan van tevoren nooit zeggen of een speler het helemaal gaat maken, maar Ajax weet wat het doet. Als ze zich op één speler richten, die goed scouten en vervolgens halen, dan kan het eigenlijk niet fout gaan.”

Mitea kan Marin niet vergelijken met Frenkie de Jong, omdat hij de Nederlander nog niet vaak in actie heeft gezien. “In Roemenië kunnen we geen Eredivisiewedstrijden kijken”, legt Mitea uit. “De Champions League-duels wel en daarin maakt hij een goede indruk. Ik weet alleen niet of Marin dé opvolger van De Jong kan zijn. De Jong is echt van een buitencategorie.”

Het bericht ‘Ajax heeft gouden slag geslagen met komst van Razvan Marin’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!