“Royal Antwerp is een zekerheid voor Play-off 1”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Net als vorig seizoen is Royal Antwerp op dreef. Trainer Laszlo Bölöni wil het niet over een mogelijke titelstrijd hebben. De Roemeense coach houdt het bij “ons doel is een plaats in Play-off 1”. Zo houdt hij de druk uit de kleedkamer weg. Volgens Peter Vandenbempt is dit Antwerp tot meer in staat dan deelnemen aan Play-off 1.

“Vorige seizoen waren ze een machine met veel fysieke power, die na de winterstop leeggelopen was. Daardoor zakten ze in de eindsprint door het ijs”, stelt hij bij Radio 1. “De huidige ploeg staat zoveel verder en is zoveel completer.”

facebook VANDAAG DAG 10! Unibet verdeelt €10.000 op slots!!!!!

Vandenbempt wijst onder meer naar de komst van ervaren krachten als Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani. Spelers die ook de nodige technische finesse aan de ploeg toevoegen.

“Een compleet elftal met een slimme en veeleisende coach als Bölöni. Ze zijn een zekerheid voor Play-off 1. Een serieuze kandidaat om mee te strijden voor de Europese prijzen. Of ze een titelkandidaat zijn, dat is nog een ander paar mouwen. Maar als ik bij de concurrentie zit zou ik Antwerp niet te lang in de buurt laten.”

Na een thuismatch tegen Waasland-Beveren wacht voor Antwerp een verplaatsing naar Club Brugge.

Het bericht “Royal Antwerp is een zekerheid voor Play-off 1” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!