ONRUST! “Ivan Leko heeft indruk dat zijn avontuur voorbij is”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Club Brugge heeft de laatste twee wedstrijden uitstekende resultaten neergezet. Hierdoor lijkt de crisis te zijn bezworen. Op sportief gebied althans. Want er heerst ook op andere vlakken nogal wat onrust bij de regerend landskampioen.

En dat heeft niet in het minst met coach Ivan Leko en zijn staf te maken. Het aflopende contract van de Kroaat werd immers nog steeds niet verlengd, hoewel het de voorbije weken en maanden meermaals werd aangehaald in de media. En dus twijfelt men of die nieuwe overeenkomst er wel nog van gaat komen. “Een verlengd verblijf van Leko staat in Brugge ter discussie. Meer nog: Leko heeft soms de indruk dat het avontuur voorbij is. En dat prikkelt hem, net als de kritiek op zijn keuzes”, schrijft men nu bij Sport/Voetbalmagazines.

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! STORT 40 EN UNIBET STORT ER 80EURO VOOR JE BOVENOP!!!

SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Al deze twijfels en onduidelijkheid creëren natuurlijk geen aangename werksfeer en dus wordt toch verwacht dat de club snel met meer nieuws zal komen. “Misschien is het tijd voor de Brugse top om duidelijkheid te scheppen. In deze of gene richting. Doorgaan of niet. Dan liggen de kaarten voor de hele staf op tafel.”

Het bericht ONRUST! “Ivan Leko heeft indruk dat zijn avontuur voorbij is” verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.