Marseille of Club Brugge? ‘Dan kies ik toch voor Blauw/Zwart’

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

De komende weken barst het spektakel weer los. Vanaf 29 maart staan namelijk weer de Play-Offs op het programma. Hier gaat duidelijk worden wie de kampioen wordt van dit seizoen. Bij Club Brugge zette ze in op de vorm van Krépin Diatta. De Senegalese flankflitser staat de laatste weken alvast op een hoog niveau te spelen.

29 MAART DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Diatta belandde in januari van vorig jaar bij Club en komt nu ten volle tot ontbolstering. Nochtans had hij toen ook voor verschillende andere Europese clubs kunnen kiezen. “Ik had nog andere mogelijkheden: Stade Rennes, Lille, Olympique Marseille, Real Betis, … Maar ik zei: ik ben nog zo jong, ik denk dat het beter is dat ik voor Club Brugge kies. Marseille klinkt mooi, maar zou ik daar mogen meedoen? Het kon goed zijn dat ik er een of twee seizoenen bij de jeugd zou moeten spelen”, klonk het bij Sport/Voetbalmagazine.

Naast het sportieve speelden nog meer factoren een rol in zijn keuze voor Club. Ook de manier waarop Blauw-Zwart hem benaderde maakte indruk. “Club is me komen opzoeken in Afrika, in de winter van 2018. Voor ons Afrikanen is dat een groot teken van respect. Die geste heeft me zeer geraakt. Niet veel clubs zouden dat er voor over hebben. Iedereen wil profvoetballer worden. Als je met een club contact wil, moet jij je verplaatsen, dat is de regel.”

Het bericht Marseille of Club Brugge? ‘Dan kies ik toch voor Blauw/Zwart’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!