Blauw/Zwart-speler: “Ik werd meteen afgeslacht”

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Voor een aantal spelers van Club Brugge is het niet echt een topseizoen. Zo ook niet voor Dion Kools. De laatste maanden kwam hij nog amper in actie voor Blauw/Zwart.

29 MAART DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

En dat begint serieus te knagen bij de Belgische belofte-international, vooral omdat hij amper uitleg kreeg van coach Ivan Leko en zijn staf. “De laatste keer dat er echt gepraat werd, dateert al van de winter. Toen eigenlijk iedereen op gesprek moest komen. Nadien is er niet meer gesproken geweest. Voor mij mogen ze altijd met mij komen praten, maar uit mezelf zal het niet komen. Of ik hem dat kwalijk neem? Ik ben een speler die niet speelt, dus dan ken je m’n antwoord al”, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

De problemen voor Cools begonnen in het bekerduel tegen Deinze, waarin Club met een B-ploeg pijnlijk uitgeschakeld werd. “Er waren wel paar jongens – onder wie ik – die meteen werden afgeslacht. Ik begon me echt af te vragen of ik zo dom was dat ik niet had ingezien dat ik slecht had gespeeld, want persoonlijk vind ik dat ik in die match echt niet zo zwak was. Maar omdat er weinig beelden van waren en ik het weekend nadien niet geselecteerd werd, nam iedereen maar aan dat ik toen héél slecht was.”

Het bericht Blauw/Zwart-speler: “Ik werd meteen afgeslacht” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!