Anderlecht-aanhang furieus: “Hij is de slet van de boeren!”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Club Brugge won vanmiddag de eerste topper van het stadion. In eigen huis werd er met 2-1 gewonnen van aartsrivaal Anderlecht. Na de wedstrijd was er de nodige ophef over een moment met de VAR. Diep in de tweede helft ging Francis Amuzu immers op wandel en Club-verdediger Benoit Poulain kon niet anders dan youngster van Anderlecht foutief neer te halen. Scheidsrechter Bart Vertenten floot meteen voor een strafschop en Poulain ging schuldbewust op de grond liggen terwijl de spelers van RSCA zich al opmaakten voor de gelijkmaker. Maar dat was buiten de VAR gerekend.

De man in het busje, Alexandre Boucaut in dit geval, vond immers dat de fout plaatsvond buiten de zestien en besloot uiteindelijk een vrije trap toe te kennen. Via de camerabeelden was het bijzonder moeilijk om hierover uitsluitsel te geven, maar de fans van Paars-Wit voelden zich toch bestolen.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Een overzicht van enkele reacties:

Het bericht Anderlecht-aanhang furieus: “Hij is de slet van de boeren!” verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.