‘Twee grote transferklappers voor Club Brugge?’


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Dit seizoen huurde Anderlecht Matej Mitrovic van het Turkse Besiktas. Mochten de Brusselaars hem definitief willen inlijven dan moet er 4,5 miljoen euro voor hem betaald worden. Club Brugge probeert de prijs nog te drukken maar Besiktas heeft nu eindelijk klaarheid geschonken over hun plannen met Mitrovic.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

De Turkse topclub rekende eerst nog op hun Kroatische verdediger omdat het toch nog potentieel in hem zag. Dusko Tosic, basisspeler bij Besiktas, zou deze zomer de club verlaten en de Turken zouden Mitrovic als nieuwe leider in de defensie overwegen. Club Brugge twijfelt ook nog over Mitrovic en dan vooral over de vraagprijs van 4.5 miljoen euro.

Maar volgens het Turkse Az Once Oldu is het nu een zekerheid dat Besiktas Mitrovic wil laten gaan, dat laat onderhandelingsruimte voor een betere aankoopprijs voor Club Brugge. Ook de Oekraïnse doelman Denis Boyko zou Besiktas mogen verlaten, Club Brugge aasde deze wintermercato nog op hem. 2 vliegen in één klap voor de kampioen?

Het bericht ‘Twee grote transferklappers voor Club Brugge?’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.