TRANSFER: Club Brugge wil ex-speler van Anderlecht aantrekken


facebook ZATERDAG BELGIE - TUNESIE!!: KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST! ONGEKEND!! facebook

Club Brugge denkt er in de zomer aan om een ex-speler van Anderlecht aantrekken. Het gaat om een doelman. Eerder haalde Club al Kenneth Vermeer en Vladimir Gabulov nog binnen.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Het Nieuwsblad meent te weten dat Thomas Kaminski in beeld is bij Blauw-Zwart. De Belgische doelman is aan een sterk seizoen bezig bij KV Kortrijk.

Kaminski liet onlangs verstaan dat hij terug naar een Belgische topclub wil. De doelman speelde in het verleden voor Anderlecht, maar daar kon hij nooit echt doorbreken. Hij werd door de Brusselaars uitgeleend aan OHL, FC Kopenhagen en Famagusta. KV Kortrijk wist hem in 2016 aan te trekken. Kaminski brak als jonge doelman door bij Beerschot.

Het bericht TRANSFER: Club Brugge wil ex-speler van Anderlecht aantrekken verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.