‘Drie topclubs strijden om handtekening van Toby Alderweireld’

Toby Alderweireld is bij Tottenham Hotspur uitgegroeid tot één van de beste centrale verdedigers in de Premier League. Hij heeft nog steeds geen nieuw contract ondertekend bij The Spurs en dat voed de speculaties over zijn toekomst. Is de Rode Duivel bezig aan zijn laatste maanden bij de Londense grootmacht.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Dat was de vraag die HLN zich stelde. Een transfer lijkt alleszins aanstaande volgens de krant: “Alderweireld ligt nog een goed jaar vast. De club heeft wel een eenzijdige optie om dat met een seizoen te verlengen tot 2020, maar activeert dan wel een opstapclausule van 28 miljoen euro, die in een bepaalde periode van de zomer van 2019 geldt. Dat scenario wil Levy vermijden. Liever dan Alderweireld gratis te zien gaan of voor bovenstaande spotprijs, hoopt hij hem deze zomer te gelde te maken. Voor vele miljoenen uiteraard. De hoogste bieder wint. Hij rekent op minstens 50 miljoen.”

Waarna een overzicht volgde met de mogelijke bestemmingen van de Rode Duivel. Volgens HLN blijven er straks drie serieuze opties over met PSG, FC Barcelona en Man Utd. Chelsea, Real, Man City en Juventus zouden volgens hen geen optie zijn, daar zij andere mogelijkheden hebben en/of zoeken.

Het bericht ‘Drie topclubs strijden om handtekening van Toby Alderweireld’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

‘José Mourinho wil een nieuwe Belg naar Old Trafford halen’

Het Manchester United van trainer José Mourinho wil zich voor volgend seizoen versterken met onder meer een Belg. Toby Alderweireld zou de overstap moeten gaan maken van Tottenham Hotspur. Dit weet het medium The Mirror te melden.

Verder wil Mourinho ook een linksback en daarvoor denkt hij aan een ploegmaat van Alderweireld: Danny Rose. De kans dat de Spurs echter twee sterkhouders naar een rechtstreekse concurrent laten gaan is echter klein. Tot slot zoekt de Portugees nog een extra middenvelder en daarvoor heeft hij zijn vizier naar verluidt op Sergej Milinkovic-Savic gericht. De ex-speler van KRC Genk scheert momenteel hoge toppen bij SS Lazio.

 

 

Het bericht ‘José Mourinho wil een nieuwe Belg naar Old Trafford halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Page 1 of 212»

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.